Indhent et tilbud på viceværtservice - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om Viceværtservice

Viceværtservice Aarhus

Aarhus Ejendomsservice tilbyder kompetent viceværtservice i Aarhus og Østjylland. Overlad alle tænkelige opgaver i forbindelse med renholdelse og løbende vedligeholdelse af din ejendom. Vi løser både faste og akut opståede opgaver. Vi har mangeårig erfaring med viceværtopgaver.

Spar penge med viceværtservice

Vedligeholdelse af din ejendom er vigtig. Det gælder både de faste, rutinemæssige, tilbagevendende arbejdsopgaver og reparation af skader, som opdages undervejs. Ved at tilknytte vores viceværtservice til din ejendom udøver du rettidig omhu. Hurtig reparation reducerer skadernes omfang og dermed omkostningerne.

Viceværtservice priser

Viceværtservice leveret af Aarhus Ejendomsservice er bredt dækkende. Vi kan hyres til stort set alt, eksempelvis reparationer, vedligeholdelse, trappevask, græsslåning, snerydning. Prisen på viceværtservice for din ejendom afhænger naturligvis af, hvilke ydelser du vælger at lade os udføre. Men generelt har vi faste og konkurrencedygtige priser på vores viceværttjenester. Det bedste er, at du kontakter os, så vi sammen kan afdække det specifikke behov for viceværtservice omkring din ejendom.

Viceværtservice Erhverv

Både udvendigt og indvendigt vil din virksomhed kunne nyde stor fordel af vores viceværtservice. Vi tilpasser gerne et individuelt forslag til viceværtordning, der matcher de behov, du og din virksomhed har for vedligehold og reparationer. Vi holder øje med og passer din ejendom,. Viceværtservice omfatter både bygningsvedligeholdelse og varetagelse af opgaver i forbindelse med pasning af udenomsarealer. Det er vigtigt, at dit firmadomicil fremtræder præsentabelt. Vi står for pasning af haveanlæg, snerydning, græsslåning og meget mere

Viceværtservice boligforeninger

Rigtig mange boligforeninger i Aarhus benytter Aarhus Ejendomsservices effektive viceværtservice. En høj grad af service værdsættes af foreningens beboere, der sætter pris på ordnede forhold. Og en løbende overvågning af ejendommens tilstand vil vise sig positivt på boligforeningens regnskabsbundlinje. Ved at vedligeholde ejendommen og sætte ind med reparationer i tide slipper I for ubehagelige overraskelser.

Få stærkt tilbud på viceværtservice

Viceværtservice består typisk af individuelt tilpassede ordninger, afstemt efter den pågældende ejendom. Derfor foreslår vi, at du kontakter os direkte med henblik på at få et gratis og uforbindende tilbud på viceværtservice for din private bolig, virksomhedsejendom, boligforening eller udlejningsejendom. Vi kommer gerne og besigtiger dine bygninger og omkringliggende arealer, så vi bedst muligt kan foreslå, hvad en viceværtaftale bør indeholde

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15