Indhent et tilbud på algerens - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om algerens

Algerens Aarhus

Vi udfører algerens i Aarhus på alle udendørs overflader på din ejendom. Alger og mos fjernes effektivt på tag, murværk, terrasse, indkørsel, rækværk osv. Effektiv algerens og algebehandling. Vi fjerner mos og alger.

Tagrens og facaderens

Med vores effektive algerens giver vi dit tag nyt liv. Taget får sin oprindelige flotte farve tilbage. Behandlingen med algerens fjerner mos og alger nænsomt fra taget. Vi anvender udelukkende miljøvenlige produkter.

Algerens priser

Vi har fordelagtigt lave priser på algerens. En algebehandling af dit tag  giver et pænere og sundere tag. Fjernelse af alger vil øge tagets levetid og forøge husets værdi. Derfor er pengene til algerens altid givet godt ud. Vi har faste priser på rensning af alger og mos, baseret på arealets størrelse

Algerens erhverv

Aarhus Erhvervsservice tilbyder algerens for virksomheder i Aarhus og Østjylland. Få renset taget på din erhvervsejendom for alger og mos. Det er vigtigt, at virksomhedens domicil fremstår pænt og præsentabelt. Vedligeholdelse af dine firmabygninger vil altid kunne svare sig.

Mosafrensning inden algerens

Måske er dit tag fyldt med store klumper mos. Hvis det er tilfældet, skal de fjernes, inden vi kan foretage den egentlige algerensning. Vi tilbyder at udføre denne mosafrensning. Både mos og alger har samme effekt som en svamp, der tiltrækker og fastholder regnvandet. Resultat: et fugtigt tag, der nedbrydes hurtigere. Derfor bør du få udført mosafrensning og algerens, så tagets levetid øges.

Indhent uforpligtende tilbud på algerens

Ønsker du et uforpligtende tilbud på algerens? Så er vejen nem. Du behøver blot at kontakte  Aarhus Erhvervsservice – enten ved at ringe til os eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Ved større opgaver kommer vi gerne og besigtiger din ejendom, inden vi afgiver et endeligt tilbud. Lad eksperterne fra Aarhus Ejendomsservice vurdere algesituationen på din ejendom. Kontakt os i dag.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15