Indhent et tilbud på solceller vask - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om solceller vask

Vi er specialister i solceller vask Aarhus

Aarhus Ejendomsservice tilbyder solceller vask i Aarhus og øvrige Østjylland. Rengøring af dit solcelleanlæg er helt afgørende for ydeevnen. Manglende vask af solceller kan betyde et effekttab på op mod 30 %.

Undgå nedsat effekt på dit solcelleanlæg

Nedsat effekt på solcelleanlæg kan bl.a. skyldes støv, sodpartikler og blade. Regnvand vil naturligvis løbende fjerne en del af disse elementer. Men solcelle vask er nødvendig for at holde panelerne i optimal tilstand.

Priser på solceller vask

Vi har fordelagtigt lave priser på solcellevask i Aarhus. Vores fair priser udregnes i forhold til arealet af dit solcelleanlæg. Det viser sig gerne, at udgiften til vask af solcellepaneler tjener sig selv hjem igen i form af øget effektivitet på solcelleanlægget. I forbindelse med vores rengøring af dine solcellepaneler tjekker vi også for synlige defekter i form af løse paneler og endestykker samt ødelagte tagflader omkring anlægget.

Solceller vask erhverv

Flere og flere østjyske virksomheder har opdaget de store fordele ved at integrere solcelleanlæg i den samlede energiforsyning for firmaet. Vi giver gerne tilbud på løbende rengøring af solcellepaneler på virksomheder – både kontor- og produktionsbygninger. Vi har stor erfaring med rengøring af solceller, og vores kompetente personale glæder sig til også at vaske jeres solcelleanlæg. Selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris.

Solceller vask efter alle forskrifter

Vi følger bestemte grundregler, når vi vasker solceller. For det første bruger vi ikke vand, der indeholder kalk.  Brug af kalkholdigt vand til vask af solcellepaneler kan medføre kalkaflejringer. Vi anbefaler solcellevask om foråret, og vi rengør aldrig solpaneler i solskin. Rengøring af solcelleanlæg bør foretages om morgenen eller om aftenen, hvor temperaturen er lav.

Lad os give dig et tilbud på solceller vask

Vi udregner gerne et stærkt tilbud på solcellevask af dine solcellepaneler. Vi har fristende lave priser parat til både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Du behøver blot at kontakte os. Enten ved at ringe eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular og sende den til os. Vores hjælpsomme konsulenter vender lynhurtigt tilbage  til dig.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15