Indhent et tilbud på trappevask - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om trappevask

Trappevask Aarhus

Trappevask i Aarhus og øvrige Østjylland tilbydes til boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Lad os stå for det hårde arbejde med vask af trapper. Grundig og stabil trappevask – effektiv rengøring.

Trappevask efter behov

Behovet for trappevask kan være meget individuelt. I nogle bygninger benyttes trapperne hyppigt og kræver jævnlig vask, mens andre ejendommes trapper er mindre befærdet. Få en skræddersyet løsning.

Priser på trappevask

Vi har byens skarpeste priser på trappevask Hos Aarhus Ejendomsservice kan du få en fast aftale på vask af trapper i din ejendom. Nyd vores stabile service og glæd dig over rene trapper året rundt – også i vinterperioden. Vores priser på trappevask i Aarhus tåler enhver sammenligning. Vores store erfaring med vask af trapper gør, at vi kan tilbyde grundig og effektiv trappevask til priser, ingen andre kan matche.

Trappevask erhverv

Indbydende, rene trappearealer er med til at give et samlet indtryk af din virksomhed over for kunder og gæster. Aarhus Erhvervsservice vasker trapper for en lang række erhvervskunder i Aarhus, og vi vil også gerne stå for trappevask i dit firma. Rengøring af trapper for erhverv er et af vores specialer. Indhent tilbud på renholdelse af trapper. Bestil evt. tilbud på rengøring af hele trappeopgange – inkl. vinduespolering.

Faste aftaler om trappevask

Hos Aarhus Ejendomsservice opererer vi med faste aftaler på trappevask. På den måde kender du altid dine udgifter til vask af trapper. Vi aftaler hyppighed og omfang, så alting er klarlagt på forhånd. Vi lever altid op til vores aftaler, og du kan glæde dig til at møde vores venlige og veloplagte personale, som vil gå til opgaven med stor energi.

Skarpe tilbud på trappevask

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan opfylde dit behov for trappevask i Aarhus? Du behøver blot at kontakte os – enten ved at ringe til os eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig. Herefter vil du modtage et helt uforbindende tilbud på trappevask. Vi ser frem til at arbejde for dig.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15