Tilbud på udendørs vedligeholdelse - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om udendørs vedligeholdelse

Udendørs vedligeholdelse Aarhus

Vi tilbyder udendørs vedligeholdelse i Aarhus og Østjylland. Den udvendige vedligeholdelse af din ejendom er vigtig. Det danske klima kan være hård ved bygninger, træværk og haveanlæg. Overlad vedligeholdelsen til os.

Udendørs vedligeholdelse af træværk

Det udvendige træværk på din ejendom er sårbart over for regn, sne og vind. Derfor er den udendørs vedligeholdelse af træværk et vigtigt element. Aarhus Erhvervsservice imprægnerer og overfladebeskytter træværk.

Priser på udendørs vedligeholdelse

Hos Aarhus Ejendomsservice har vi favorable priser på udendørs vedligeholdelse. Vi har stor erfaring og en effektiv medarbejderstab, der går rationelt til opgaverne, hvilket er med til at holde priserne på udendørs vedligeholdelse i et fornuftigt leje. Vi træffer gerne faste aftaler om udendørs vedligeholdelse af din erhvervsejendom eller private bolig..

Udendørs vedligeholdelse Erhverv

Jeres erhvervsejendom skal naturligvis fremstå i præsentabel stand. Samtidig er det vigtigt, at bygningerne vedligeholdes, så omfattende skader undgås. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede. Vi tilbyder udendørs vedligeholdelse for erhverv i Aarhus og Østjylland.

Udendørs vedligeholdelse af arealer

Udendørs vedligeholdelse omfatter naturligvis også pleje af grønne arealer. Aarhus Ejendomsservice hjælper med vedligehold af plæner, parkanlæg, haveanlæg og stianlæg for boligforeninger og erhvervsvirksomheder. Overlad ansvaret for udendørs vedligeholdelse til os.

Tilbud på udendørs vedligeholdelse

Vi kommer gerne til dig for at få et samlet overblik over behovet for udendørs vedligeholdelse for dine bygninger. På baggrund af en fælles samtale vil vi kunne give dig et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på udendørs vedligehold. Vi træffer gerne faste, løbende aftaler.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15