Indhent et tilbud på græsslåning - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om græsslåning

Vi tilbyder Græsslåning Aarhus

Det er ganske enkelt. Slip for besværet med græsslåning. Aarhus Ejendomsservice tilbyder at stå for den sure tjans med græsslåning i Aarhus og øvrige Østjylland. Du kan garanteret bruge din fritid langt mere fornuftigt end på at slå græs. Bestil græsslåningstjeneste i dag.

Stor erfaring med græsplæner & græsslåning

Du ønsker naturligvis, at din græsplæne fremstår flot og præsentabel. Overlad opgaven med græsslåning til os. Vi har erfaringen, og vi har de nødvendige maskiner til at udføre perfekt slåning af både små og større græsplæner. Glæd dig til en velklippet græsplæne.

Priser på græsslåning

Priser

Græsslåning for erhverv

Græsarealerne omkring din virksomhed er en vigtig del af det helhedsindtryk, gæster og kunder får. Græsset skal selvfølgelig klippes, så firmadomicilet fremstår pænt og indbydende. Vi giver gerne tilbud på løbende græsslåning for erhverv. Ring for uforbindende tilbud nu.

Græsslåning for boligforeninger

Aaarhus Ejendomsservice står gerne for vedligeholdelse af jeres boligforenings græsarealer. Vi varetager græsslåning for en række boligforeninger i Aarhus og omegn, og vi råder naturligvis over det nødvendige materiel til at slå græsset på større arealer. på effektiv vis. Kvaliteten af vores græsklipning er altid i top, og boligforeningens medlemmer vil til stadighed kunne nyde synet af en velplejet og nyklippet græsplæne.

Få tilbud på græsslåning

Er du interesseret i at få Aarhus Ejendomsservice til at overtage opgaven med græsslåning omkring din ejendom? Så lad os give dig et tilbud på græsklipning. Vi sammensætter gerne et gratis og uforpligtende tilbud på græsslåning for hele sæsonen – uanset om du er privat haveejer, virksomhedsejer eller repræsenterer en bolilgforening. Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vender hurtigt tilbage for en snak om, hvad vi kan gøre for dine græsarealer.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15