Indhent tilbud på ejendomsservice - nemt og hurtigt
Ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om ejendomsservice

Ejendomsservice Aarhus

Aarhus Ejendomsservice kan tilbyde skræddersyede løsninger for komplet ejendomsservice til udlejningsejendomme, erhvervsejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger. Indendørs og udendørs vedligeholdelse i Østjylland.

Ejendomsservice over en bred kam

Vores ejendomsservice er bredt dækkende. Du kan hyre os til alle tænkelige viceværtopgaver i forbindelse med vedligehold af din ejendom. Vi står også gerne for trappevask, vedligeholdelse af varmeanlæg, pasning af grønne arealer osv.

Ejendomsservice priser

Vi plejer at sige, at hver eneste krone brugt på ejendomsservice tjener sig selv hjem igen. Rettidig indsats i form af forebyggende vedligehold og hurtige reparationer ved defekter vil gerne kunne spare dig for langt større udgifter på et senere tidspunkt, hvis intet bliver gjort. Vi har fornuftige priser på ejendomsservice og udregner også gerne et tilbud  til dig.

Ejendomsservice Erhverv

Din virksomhed skal tjene penge. Du ønsker ikke at bruge tid på “udenomsopgaver” såsom ejendomsvedligeholdelse og vedligeholdelse af arealer. Overlad opgaverne til Aarhus Ejendomsservice. En fast aftale omkring ejendomsservice giver tryghed og stabilitet. Vi gennemgår gerne din virksomhed med henblik på et samlet tilbud på ejendomsservice.

Vælg én samlet udbyder af ejendomsservice

TDer er mange fordele ved at udlicitere ejendomsservice til én samlet udbyder. Aarhus Ejendomsservice påtager sig det samlede overblik over din ejendom og har hele tiden tjek på, hvornår der er behov for vedligehold. Vi har stor erfaring med bred ejendomsservice i hele Østjylland – vælg din leverandør af ejendomsservice med omhu. Kontakt os allerede i dag.

Få tilbud på ejendomsservice

Vores tilbud på ejendomsservice omfatter alle tænkelige opgaver. Rengøring, vinduespolering, vedligeholdelse af grønne områder, forefaldende handyman-opgaver, viceværtservice og facility management. Interesseret i at høre nærmere? Så kontakt os i dag. Vi udarbejder gerne et helt uforbindende tilbud på ejendomsservice for din/jeres ejendom.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15