Indhent et tilbud på snerydning - nemt og hurtigt
ring 5055 4404

Udfyld formularen

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig

Vi vurderer opgaven

Vi tager en snak om dine ønsker og udfordringer

Du får et godt tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opgaven

Værd at vide om snerydning

Snerydning Aarhus

Snerydning omkring din ejendom er dit ansvar. En sur pligt, som Aarhus Ejendomsservice heldigvis tilbyder at påtage sig. Vi udfører snerydning i Aarhus for både private, virksomheder, boligforeninger og institutioner.

Rydning af sne er lovpligtig

Som bolig- eller virksomhedsejer er du ifølge loven forpligtet til at rydde sne og salte på fortove og trapper, der grænser op til offentlig vej. Det skal ske snarest efter, at sneen er faldet.

Priser på snerydning

Aarhus Ejendomsservice har fordelagtigt lave priser på snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus og omegn. Vi tilbyder fast abonnement på rydning af sne i hele vintersæsonen. Udnyt vores prisgaranti på snerydning. Kend dine udgifter til snerydning på forhånd. Ring til os og hør om vores konkurrencedygtige priser på rydning af sne af både små og store arealer. Det er billigere at betale for grundig snerydning end at skulle betale for skader efter uheld og ulykker forårsaget af manglende rydning.

Snerydning erhverv

Kravene til snerydning for virksomheder er noget skrappere end de regler, der gælder for private. Arbejdsgivere er ifølge loven forpligtet til at ryde sne og salte på en måde, så virksomhedens ansatte altid vil kunne færdes sikkert på de steder, hvor de udfører deres arbejde. Også butiksejere er naturligvis ansvarlige for effektiv rydning af sne omkring forretningen. Tegn en fast aftale med Aarhus Ejendomsservice om snerydning af dine virksomhedsarealer.

Snerydning for boligforeninger

 En boligforening har en særlig forpligtelse over for sine beboere til at friholde fællesarealer for sne, sjap og is. Aarhus Ejendomsservice leverer professionel, hurtig og effektiv snerydning for boligforeninger i Aarhus og omegn. Vi har mange års erfaring med snebekæmpelse og saltning

Få tilbud på snerydning

Aarhus Ejendomsservice giver gerne et gratis og uforbindende tilbud på snerydning. Vi besigtiger din private bolig, din virksomhed eller jeres boligforening og kommer på baggrund heraf med en stærk pris på snerydning. Vi rydder også gerne sne for offentlige institutioner.

Ejendomsservice i

Aarhus

Ring mig op!

Din loyale vicevært vinduespudser snerydder trappevasker facaderenser rengøringspartner

Vi har en stærk grøn profil

Vi holder vores aftaler

Vi har konkurrencedygige priser

Vi fokuserer på kvalitet

Vi giver gerne et uforbindende tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer

Skriv til os

+45 5055 4404

Alle hverdage mellem 8-15